Juniorkonsulent

[unex_ce_button id="content_vpibqerq2,column_content_j4gctenck" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="18px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#afb6af" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="30px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="mie@kingstreetpr.dk" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Skriv til Magnus[/ce_button]

Magnus er juniorkonsulent hos King Street PR, hvor han arbejder i krydsfeltet mellem public relations og public affairs med særlig fokus på medicinalindustrien.

Magnus læser en kandidat i Erhvervsøkonomi og Virksomhedskommunikation – Cand. Merc. (kom) på Copenhagen Business School, og har også læst sin bachelor på CBS, hvor han på sit 5. semester var på udveksling i Argentina. Opholdet dannede grundlag for hans bachelorprojekt, skrevet på spansk, om politisk kultur og identit i Argentina med udgangspunkt i landets præsidentvalg i 2015.

Før Magnus startede hos King Street PR, arbejde han hos et andet public affairs og PR-bureau i København. Inden den ansættelse var Magnus i praktik hos et medicinalkonsulenthus i London. Udover at have boet i Argentina og England, har Magnus som barn boet i Spanien og er derfor kontorets skarpeste til spansk.

Når Magnus ikke nørkler med kommunikationsstrategier, spiller han enten fodbold på Østerbro med en flok gamle venner eller nyder København med sin kæreste. 

magnus@kingstreetpr.dk | +45 25 56 31 66  |  LinkedIn

King Street PR    |    Ved Stranden 16, 3. sal   |   1061 København K   |   info@kingstreetpr.dk   |   +45 27 14 41 97