Louisa
Hayman

[unex_ce_button id="content_gyqtseur5,column_content_j4gctenck" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="18px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#afb6af" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="30px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="louisa@kingstreetpr.dk" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Skriv til Louisa[/ce_button]

Louisa er uddannet fra RUC i Globale Studier og Journalistik og har en Master fra University of Edinburgh i fødevarepolitik og rådgiver særligt om kampagner og digital kommunikation.

Tidligere har Louisa arbejdet med kommunikation i Fødevarestyrelsen, ATP og Udenrigsministeriet, foruden at have arbejdet med PR for kulturvirksomheder som Copenhagen Phil.

Louisa kan lægge kommunikationsplaner og mediestrategier helt ud i fingerspidserne, men hjertet har banket særligt for at producere film og podcast og at opsætte debatter.

Uden for arbejdstiden lever Louisa som et renæssancemenneske. Det foregår på analog vis med bøger, papiraviser og skovture. Med sine britiske rødder nyder hun at slå græs, drikke sundowners og værdsætter ægte engelsk humor.

louisa@kingstreetpr.dk  | +45 61 31 38 16  |  Linkedin

King Street PR    |    Ved Stranden 16, 3. sal   |   1061 København K   |   info@kingstreetpr.dk   |    +45 27 14 41 97