Julie
Kiellberg

[unex_ce_button id="content_fjymicait,column_content_j4gctenck" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="18px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#afb6af" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="30px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#ea3644" button_border_hover_color="#ea3644" button_link="julie@kingstreetpr.dk" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Skriv til Julie[/ce_button]

Julie er uddannet retoriker fra Københavns Universitet og har bred erfaring indenfor formidling, strategisk PR og kommunikation. Senest har hun været retorisk konsulent og scenevært for talerskolen og -festivalen RØST, hvor hun har arbejdet med at udbrede talekunsten og den gode debatkultur blandt unge.

Julie har arbejdet med kommunikation og PR for pladeselskaber såvel som for kommuner og har desuden bureauerfaring, bl.a. fra MSLGROUP.

Julie er tidligere uddannet danser fra Gøteborgs Balletakademi og har i mange år undervist i ballet. I dag bruger hun stadig en stor del af sin fritid på at danse, men sætter samtidig pris på, at der nu er plads til lidt Ben & Jerry’s i hendes liv. Hun er bosat på toppen af Nørrebro, hvor hun kan nyde udsigten over alle byens tage.

julie@kingstreetpr.dk  | + 45 29 90 24 19  |  LinkedIn

King Street PR    |    Ved Stranden 16, 3. sal   |   1061 København K   |   info@kingstreetpr.dk   |    +45 27 14 41 97