Fra krostue
til Folkemødets
hyggeligste venue

Kunden:
Grundfos, Tryg & 10 andre partnere i 2017

Opgaven:
At omdanne Pilekroen i Allinge til et venue med over 25 politiske events

 

Folkemødet på Bornholm er en platform, hvor dagsordenen bliver sat og udfordret. Men som arrangør kan det også være en udfordring at få ørenlyd.

Hvordan får man hul igennem til de rigtige gæster, deltagere og samarbejdspartnere, når der er over 3.000 arrangementer på programmet?

IMG_4445 webIMG_4445 web

Under Folkemødet holder King Street PR til på Pilekroen i Allinge. Pilekroen er ikke et telt med klapstole, men en kombineret krostue og gårdhave med lounge-område, hvor man gerne vil blive hængende. Også når det faglige program slutter.

Vi hjælper hvert år en række partnere med at udvikle og afvikle debatter og events på Folkemødet, som man har lyst til at være med i. Vi hjælper med alt fra koncept til invitationer og giver også en hånd med det praktiske.

   

Du kan se programmet for Pilekroen 2017 her.

Gårdhaven danner hvert år ramme om alt fra talks, politiske samtaler og debatter til quizzer, langbordsmiddage og fester. Sammen med 10 forskellige aktører var vi vært for 26 arrangementer i 2017.

Hvert år afholder vi også vores egne arrangementer. Folkemødets Store Sportsquiz, Formødet og mindst én langbordsmiddag er blevet en fast del af Pilekroens program. 

Hva' for et Formøde?
Læs mere lige her.

KLIMA_COVERKLIMA_COVER

King Street PR    |    Ved Stranden 16, 3. sal   |   1061 København K   |   info@kingstreetpr.dk   |    +45 27 14 41 97