Vi er specialister
i strategisk kommunikation

Morten Lintrup

Direktør & partner

morten@kingstreetpr.dk | + 45 27 14 41 97

Morten Lintrup har de sidste 15 år arbejdet med alt fra forsvarsindustri og fødevarer til medicinal, energi og teleselskaber. Morten har tidligere arbejdet i to af landets største PR-bureauer og har derudover været selvstændig i en årrække.
 
Han har indgående erfaring med:
Strategisk kommunikation, konceptudvikling og integrerede kampagner
Krisekommunikation og medietræning
Presse- og mediehåndtering
Corporate communication
Markedskommunikation/produkt-PR.
 
Morten bor på Amager med sin kone og to børn.

Christian Grandjean

Seniorrådgiver

christian@kingstreetpr.dk | +45 28 10 88 80

Christian Grandjean har mere end 20 års erfaring med kommunikation og marketing fra bureauer og virksomheder. Christian har arbejdet med bl.a. forsikring, banker, transport, byggeri, detailhandel og miljø.

Christian har især arbejdet med: 
Branding af virksomheder
Strategisk kommunikation, konceptudvikling og integrerede kampagner
Corporate communication
Media relations og pressetræning
Virksomhedskommunikation på sociale medier
Issues management og krisehåndtering
Public affairs
Marketing PR og kampagner
Undervisning og oplæg


Christian er også censor og gæsteunderviser på bl.a. CBS, SDU og RUC
Christian bor i Brede med sine kone og har tre voksne børn.

Camilla Gudman Dam

Konsulent

camilla@kingstreetpr.dk | + 45 20 84 43 21

Camilla er uddannet retoriker fra Københavns Universitet og har de seneste år arbejdet med kommunikation og PR for en række internationale og danske virksomheder. Fra flyproducenten Lockheed Martin til Københavns torvehaller. 
 
Hun har tidligere arbejdet både på bureau og som selvstændig, hvor hun har bygget og eksekveret kommunikationsstrategier på tværs af platforme for start-ups i fødevaresektoren.
 
Camilla bor i indre København med sin kæreste og bruger en god portion af sin fritid på byens pop-up restauranter, madmarkeder og -festivaler som aspirerende madfotograf.

Mie Fabrin

Juniorkonsulent

mie@kingstreetpr.dk | + 45 24 69 50 05

Mie er juniorkonsulent hos King Street PR. Hun studerer Medieproduktion & Ledelse på Danmarks Medie- & Journalisthøjskole, hvor hun dagligt bliver klogere på projektledelse og kommunikation.

Mie har flere års erfaring fra media intelligence-branchen, hvor hun blandt andet har arbejdet med medieanalyse og indsigt i sociale medier for større danske virksomheder samt marketing, content creation og event-afvikling. Derudover er hun King Streets egen husgrafiker.

Mie er eksiljyde bosat på Nørrebro og fremhæver selv, at hun går til yoga og thaiboksning. Men du finder hende oftere ved søerne med en kop kaffe og avis.

Sten Kristensen

Associeret partner

sten@kingstreetpr.dk | +45 26 37 02 78

Sten er uddannet journalist og er firmaets mand på krisehåndtering, medietræning og undervisning. 

Han har arbejdet som politisk journalist på Christiansborg for DR, men har også hjulpet en række private virksomheder, ledere, offentlige institutioner og interesseorganisationer. Han har en fortid som pressechef hos Socialdemokraterne og har været særlig rådgiver for tidligere finansminister Bjarne Corydon.
 
Sten ved, hvordan journalisterne tænker -  og hvordan forholdet og dynamikken er mellem medierne og deres kilder. Både når det drejer sig om den gode og den dårlige historie, som er under opsejling. Han har et stort netværk blandt journalister, politikere og embedsmænd.
 
Ekstrovert nordjyde og far til to børn.

Frej Elbæk Schjeldal

Associeret partner 

frej@kingstreetpr.dk | + 45 30 91 72 01

Frej Elbæk Schjeldal har de sidste 10 år været med til at styrke kommunikationen for en række af landets største organisationer og virksomheder. Han har også stået for kommunikationen for nogle af de største events i Danmark. Frej har tidligere arbejdet som kreativ strateg for en af landets største PR-bureauer og har derudover været selvstændig i en årrække.
 
Frej har indgående erfaring med strategisk kommunikation og konceptudvikling samt digital strategi og involvering. Og så er Frej en af landets mest rutinerede kommunikatører, når det kommer til at skabe debatter, sætte dagsordner og afvikle events under Folkemødet.
 
Frej bor på Østerbro med sin kone og to børn. Og er foruden kommunikationstroldmand bureauets hurtigste på en jernhest (hvis han selv skal sige det).

Jesper Brandt

Direktør & partner - King Street PR Sweden

jesper.brandt@kingstreetpr.se | +46 (0)70 092 72 03

Jesper har mange års erfaring fra både mediernes verden og erhvervslivet. Han arbejdede i fjorten år som journalist, producer og redaktør inden han afsluttede sin journalistiske karriere hos den finske public service-station, YLE, som korrespondent.

I løbet af de seneste ti år har Jesper holdt kontakten med Finland ved lige som direktør i flere selskaber i en familieejet koncern med produktion i Finland, Estland og Kina. Her har han bl.a. arbejdet med forandringsprocesser.

Jesper har også arbejdet som senior konsulent for Spotlight PR og som selvstændig konsulent med opgaver for både den private og den offentlige sektor.

Christer Lundin

Seniorkonsulent & partner - King Street PR Sweden

christer.lundin@kingstreetpr.se | +46 (0) 70 744 44 81

Christer Lundin CV indeholder stillinger som kommunikationschef, marketing manager og seniorrådgiver. Han har arbejdet med en række forskellige virksomheder, der har undergået store forandringer, og det har givet ham stor erfaring med at bruge corporate kommunikation til at styrke en virksomheds markedsposition og kommunikationsstrategier.

Christer har også stor erfaring med media relations og brugen af digitale kanaler som en central del af det samlede kommunikationsarbejde.
 

Monica Berling

Seniorkonsulent - King Street PR Sweden

monica.berling@kingstreetpr.se | +46 (0) 760 44 68 94

Monica Berling er senior konsulent og har mange års erfaring med PR, advocacy samt ekstern og intern kommunikation. De seneste 10 år har hun haft en række stillinger som communications manager inden for detailhandel, privatskolesektoren og fagforeninger.

Monica har også syv års erfaring som seniorkonsulent for Cohn & Wolfe PR, hvor hun var engageret i opgaver for klienter i IT- og Tekniksektoren. Hun har en Masters Degree i business administration fra Universitet i Uppsala.

 

Magnus Wallin

Seniorkonsulent - King Street PR Sweden

magnus.wallin@kingstreetpr.se | +46 (0) 70 428 33 59

Magnus har over 10 års erfaring med rådgivning i virksomhedskommunikation. Magnus har haft lederstillinger inden for innovation og udvikling, senest som Innovation Officer hos Spotlight PR. Magnus har også erfaring fra diverse industrier såsom telecom, digital entertainment, streaming, gaming, FMCG, rejsebranchen og online gambling.

Som mediebranche-veteran har Magnus arbejdet med at udvikle kommunikation, til at skabe forretningsfordele, med forretningsforståelse og kreativitet som grundsten for værdiskabelse.

 

Susanna Jertel

Konsulent - King Street PR Sweden

susanna.jertel@kingstreetpr.se | +46 (0) 70 723 18 32

Susanna har erfaring med kommunikation og politik fra fagforeninger og tænketanke, hvor hun har skabt og ledet succesfulde kommunikationsprojekter med fokus på målgrupper. Susanna er en flittig bruger af digitale kanaler og er erfaren ud i medie-relationer. Hun har også arbejdet med kommuner og organisationer på en række områder, der spænder fra arbejdsmarkedet og infrastruktur til erhvervsklima.

Susanna har studeret økonomi, statskundskab, jura, PR & kommunikation, Public Affairs og Engelsk i Lund, Zürich (BA) og London (MA).

Adam Györki

Konsulent - King Street PR Sweden

adam.gyorki@kingstreetpr.se | +46 (0) 70 142 23 66

Adam har bred erfaring i at arbejde med start-ups, hvor han har hjulpet med at opbygge platforme for digital strategi, før han blev PR konsulent. Før han kom til King Street PR Sweden, var Adam konsulent for Grayling.

Hans CV inkluderer samarbejde med svenske og globale kunder i finans- og teknologisektoren, teknologi, start-ups, telecom, FMCG, turisme og energibranchen.

Jenny Chen

Praktikant - King Street PR Sweden

jenny.chen@kingstreetpr.se | 

Jenny er praktikant hos King Street PR Sweden og studerer i øjeblikket Strategisk Kommunikation ved universitetet i Lund. Hendes bachelor behandler en lang række emner fra public relations og public affairs til marketing og økonomi.

Ved siden af studiet har Jenny ledet et marketingsprojekt med fokus på kommunikation på sociale medier. Hun har også erfaring med rekruttering og salg inden for bankverdenen. Jenny nyder den digitale verden og er passioneret skribent.

King Street PR    |    Ved Stranden 16, 3. sal   |   1061 København K   |   info@kingstreetpr.dk   |    +45 27 14 41 97